Ajankohtaista

Sosiaalipedagoginen koiratoiminta -ohjaajakoulutukset (25op) vuonna 2024

Järjestämme vuonna 2024 ainakin kaksi ohjaajakoulutusta eri puolilla Suomea. SPKT ohjaajakoulutukseen (25op) sisältyy neljä lauantai-sunnuntai lähijaksoa sekä erillisinä päivinä koirakkofoorumin ja metsätuokiopäivän. Koulutus on pienryhmäkoulutusta ja siihen kuuluu myös yksilöllisiä mentorointikeskusteluja, joten henkilökohtainen tuki ja ohjaus on läheisesti matkassa mukana. Opiskelijalta emme edellytä kasvatus- tai kuntoutusalojen perustutkintoa tai työkokemusta. Koulutukseen voi osallistua koiran iästä riippumatta, myös pennun tai seniori-ikäisen kanssa. SPKT-ohjaajakoulutuksen (25 op) hyväksytysti suorittanut opiskelija saa oikeuden käyttää SPKT®-tavaramerkkiä tarjoamansa koiratoiminnan yhteydessä, jota valmistunut opiskelija itse ohjaa. Tietoja koulutuksen sisällöstä, kouluttajista ym. löydät sospedkoira.fi -etusivulta.

Keväällä 2024 käynnistyy vuosikurssi 11. Sosiaalipedagoginen koiratoiminta 25op -koulutus Lahdessa
https://www.paijathameenkesayliopisto.fi/koulutustarjonta/sosiaalipedagoginen-koiratoiminta-taydennyskoulutus-25-op-2597/

Syksyllä 2024 käynnistyy vuosikurssi 12. Sosiaalipedagoginen koiratoiminta 25op -koulutus Pellossa (Lappi)

Järjestämme soveltuvuuskartoituksen ohjaajalle ja koiralle SPKT- ohjaajakoulutusta varten Lohjalla 26.2.23 klo 10.00 alkaen. Hinta on 124€ (sis.alv 24%)/ koirakko. Eri ikäiset koirat voivat osallistua, eikä kartoitukseen tarvitse valmistautua ennakkoon. Kartoituksen tulos kerrotaan heti paikan päällä. Osallistuminen ei sido aloittamaan koulutusta, vaan on erillinen tapahtuma. Ilmoittautumiset soveltuvuuskartoitukseen sähköisellä lomakkeella tai anne.vornanen-mitrunen@kotikone.fi

Katso tapahtuma Facebookissa.

Sosped Koira koulutus 25op Helsinki 2022

Sosiaalipedagoginen koiratoiminta -koulutus 25op Helsinki 2022

Vuoden 2022 Sosped Koira -koulutuksen haku on käynnissä. Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteys Helenaan (helena.prepula@sosped.fi ja/ tai täytä sähköinen ilmoittautumislomake soveen. Linkki alla.

Lähijaksoviikonloppujen ajankohdat ovat maaliskuu, huhtikuu, toukokuu (1pv), syyskuu ja marraskuu 2022.

Opiskelijalta emme edellytä kasvatus- tai kuntoutusalojen perustutkintoa tai työkokemusta. Koulutukseen voivat osallistua kaikenikäiset koirat.

Tietoja koulutuksen sisällöstä löydät sospedkoira -etusivulla.

Helsingin koulutuksen hinta on 2190 € (+alv 24%). Koulutus voidaan maksaa useammassa erässä.

Lisätietoja helena.prepula@sosped.fi

Ilmoittautumiset soveltuvuuskartoitukseen sähköisellä lomakkeella tai varavaihtoehtona suoraan helena.prepula@sosped.fi

 

Koira-avusteisen työn yleisenä tavoitteena on tuoda iloa ja toimia kokoavana, ryhmähenkeä kohottavana voimana.

Liity uutiskirjeeseemme

Sosped Koirakoiden kuulumisia voit seurata julkisessa FB-ryhmässä Sosped Koira >>