Ajankohtaista

Sosiaalipedagoginen koiratoiminta -ohjaajakoulutus (25op) alkaa 15.4.2023

SPKT ohjaaja -koulutus (25op) käynnistyy ensimmäisellä lähijaksolla Hyvinkäällä 15.-16.4.2023. Muut koulutuksen lähijaksoviikonloput (la-su) ovat 16.-17.9, 7.-8.10 ja 11.-12.11.2023. Lisäksi järjestetään koirakkofoorumipäivä 21.5. ja metsätuokio 17.6.2023.

Koulutus on pienryhmäkoulutusta ja siihen kuuluu myös yksilöllisiä mentorointikeskusteluja, joten henkilökohtainen tuki ja ohjaus on läheisesti matkassa mukana. Opiskelijalta emme edellytä kasvatus- tai kuntoutusalojen perustutkintoa tai työkokemusta. Koulutukseen voi osallistua koiran iästä riippumatta, myös pennun tai seniori-ikäisen kanssa. Koulutuksen aikana järjestetään soveltuvuuskartoitus, johon opiskelijoiden on mahdollista osallistua erillistä korvausta vastaan (suositeltavaa).

SPKT-ohjaajakoulutuksen (25 op) hyväksytysti suorittanut opiskelija saa oikeuden käyttää SPKT®-tavaramerkkiä tarjoamansa koiratoiminnan yhteydessä, jota valmistunut opiskelija itse ohjaa.

Tietoja koulutuksen sisällöstä löydät sospedkoira.fi -etusivulta.

Koulutuksen hinta on 2343,30 € (+alv 24%). Koulutus voidaan maksaa osamaksulla korottomasti.

Mikäli olet kiinnostunut opiskelusta, ota yhteys info@sospedkoira.fi tai soita 040-5017955 Helena niin jutellaan lisää. Ilmoittautumisen voit tehdä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella.

Järjestämme soveltuvuuskartoituksen ohjaajalle ja koiralle SPKT- ohjaajakoulutusta varten Lohjalla 26.2.23 klo 10.00 alkaen. Hinta on 124€ (sis.alv 24%)/ koirakko. Eri ikäiset koirat voivat osallistua, eikä kartoitukseen tarvitse valmistautua ennakkoon. Kartoituksen tulos kerrotaan heti paikan päällä. Osallistuminen ei sido aloittamaan koulutusta, vaan on erillinen tapahtuma. Ilmoittautumiset soveltuvuuskartoitukseen sähköisellä lomakkeella tai anne.vornanen-mitrunen@kotikone.fi

Katso tapahtuma Facebookissa.

Sosiaalipedagoginen koiratoiminta -koulutus 25op 2022

Vuoden 2022 koulutuksen haku on käynnissä. Kokoamme koulutusryhmiä pääkaupunkiseudulle sekä Tampereelle/ Kuopioon.

-Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteys Helenaan helena.prepula@gmail.com ja täytä sähköinen ilmoittautumislomake soveen. Linkki alla.

Lähijaksoviikonloppujen päivämäärät ovat 12. – 13.2. ja 9. – 10.4. ja 17.-18.9 ja 26.-27.11.22 Lisäksi Helsingin ryhmälle järjestetään koirafoorumipäivä toukokuussa.

Opiskelijalta emme edellytä kasvatus- tai kuntoutusalojen perustutkintoa tai työkokemusta. Koulutukseen voivat osallistua kaikenikäiset koirat.

Tietoja koulutuksen sisällöstä löydät sospedkoira -etusivulla.

Helsingin koulutuksen hinta on 2190 € (+alv 24%). Muiden paikkakuntien koulutushinta on 1850€ (+alv 24%). Koulutus voidaan maksaa useammassa erässä.

Lisätietoja helena.prepula@gmail.com

Soveltuvuuskartoituspäiviä järjestämme tammikuussa 2022 sekä muilla paikkakunnilla tarpeen mukaan, ilmoittautumisviestien toiveiden perusteella. Ilmoittautumiset soveltuvuuskartoitukseen sähköisellä lomakkeella tai varavaihtoehtona suoraan helena.prepula@gmail.com

Sosiaalipedagogisen koiratoiminnan perusteet 10op verkko-opintoina

Tämä koulutusmuoto on erityisen hyvä niille opiskelijoille, joilla ei vielä ole toimintaan soveltuvaa koiraa sekä niille, jotka haluavat ensin rauhassa tutustua sosped koiratoiminnan taustateorioihin sekä toiminnan sovelluksiin ennen ryhtymistä omiin ohjausharjoitteluihin. Voit myöhemmin päivittää koulutuksen laajemmaksi SPKT-ohjaajatason täydennyskoulutukseksi (25op) tekemällä toiminnalliset lisäopinnot (15op) 10 kerran ohjausharjoitteluprosessin merkeissä valitsemassasi kohderyhmässä. Tämä jatkopolku on halutessasi mahdollista heti perusteiden perään.

Perusteiden koulutusillat (8kpl 90min /krt) toteutetaan reaaliaikaisina kohtaamisina verkossa. Itsenäisen työskentelyn osuus pitää sisällään ennakko- ja välitehtäviä, kirjallisuuteen tutustumista, videoiden katselua ja havainnointiharjoituksia.

Hinta: 950€ (sis.alv 24%), mahdollisuus erämaksuun. Suunniteltu seuraava aloitus keväällä 2023. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: info@sospedkoira.fi

Sosped Koira koulutus 25op Helsinki 2022

Sosiaalipedagoginen koiratoiminta -koulutus 25op Helsinki 2022

Vuoden 2022 Sosped Koira -koulutuksen haku on käynnissä. Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteys Helenaan (helena.prepula@sosped.fi ja/ tai täytä sähköinen ilmoittautumislomake soveen. Linkki alla.

Lähijaksoviikonloppujen ajankohdat ovat maaliskuu, huhtikuu, toukokuu (1pv), syyskuu ja marraskuu 2022.

Opiskelijalta emme edellytä kasvatus- tai kuntoutusalojen perustutkintoa tai työkokemusta. Koulutukseen voivat osallistua kaikenikäiset koirat.

Tietoja koulutuksen sisällöstä löydät sospedkoira -etusivulla.

Helsingin koulutuksen hinta on 2190 € (+alv 24%). Koulutus voidaan maksaa useammassa erässä.

Lisätietoja helena.prepula@sosped.fi

Ilmoittautumiset soveltuvuuskartoitukseen sähköisellä lomakkeella tai varavaihtoehtona suoraan helena.prepula@sosped.fi

 

Koira-avusteisen työn yleisenä tavoitteena on tuoda iloa ja toimia kokoavana, ryhmähenkeä kohottavana voimana.

Liity uutiskirjeeseemme

Sosped Koirakoiden kuulumisia voit seurata julkisessa FB-ryhmässä Sosped Koira >>