Ajankohtaista

Sosiaalipedagoginen koiratoiminta -ohjaajakoulutus 25op 2023

Vuoden 2023 koulutuksen haku on käynnissä. Kokoamme 9. vuosikurssin koulutusryhmän ainakin pääkaupunkiseudulle, mahdollisuuksien mukaan myös pohjoisemmaksi. Asia ratkeaa ilmoittautumisten mukaan.

Mikäli olet kiinnostunut opiskelusta, ota yhteys Helenaan helena.prepula@gmail.com ja täytä sähköinen ilmoittautumislomake soveen. Linkki alla.

Lähijaksoviikonloput ovat helmikuussa, huhtikuussa, syyskuussa ja marraskuussa. Yleensä kuun puolivälissä. Lisäksi Helsingin ryhmälle järjestetään koirafoorumipäivä toukokuussa. Tarkat päivämäärät vahvistetaan syyskaudella.

Opiskelijalta emme edellytä kasvatus- tai kuntoutusalojen perustutkintoa tai työkokemusta. Koulutukseen voivat osallistua kaikenikäiset koirat.

Tietoja koulutuksen sisällöstä löydät sospedkoira -etusivulta.

Helsingin koulutuksen hinta on 2190 € (+alv 24%). Muiden paikkakuntien koulutushinta on 1850€ (+alv 24%). Koulutus voidaan maksaa useammassa erässä.

Lisätietoja helena.prepula@gmail.com

Soveltuvuuskartoituspäiviä järjestämme pääkaupunkiseudulla syksyllä 2022 sekä muilla paikkakunnilla tarpeen mukaan, ilmoittautumisviestien toiveiden perusteella. Ilmoittautumiset soveltuvuuskartoitukseen sähköisellä lomakkeella tai varavaihtoehtona helena.prepula@gmail.com

Sosiaalipedagoginen koiratoiminta -koulutus 25op 2022

Vuoden 2022 koulutuksen haku on käynnissä. Kokoamme koulutusryhmiä pääkaupunkiseudulle sekä Tampereelle/ Kuopioon.

-Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteys Helenaan helena.prepula@gmail.com ja täytä sähköinen ilmoittautumislomake soveen. Linkki alla.

Lähijaksoviikonloppujen päivämäärät ovat 12. – 13.2. ja 9. – 10.4. ja 17.-18.9 ja 26.-27.11.22 Lisäksi Helsingin ryhmälle järjestetään koirafoorumipäivä toukokuussa.

Opiskelijalta emme edellytä kasvatus- tai kuntoutusalojen perustutkintoa tai työkokemusta. Koulutukseen voivat osallistua kaikenikäiset koirat.

Tietoja koulutuksen sisällöstä löydät sospedkoira -etusivulla.

Helsingin koulutuksen hinta on 2190 € (+alv 24%). Muiden paikkakuntien koulutushinta on 1850€ (+alv 24%). Koulutus voidaan maksaa useammassa erässä.

Lisätietoja helena.prepula@gmail.com

Soveltuvuuskartoituspäiviä järjestämme tammikuussa 2022 sekä muilla paikkakunnilla tarpeen mukaan, ilmoittautumisviestien toiveiden perusteella. Ilmoittautumiset soveltuvuuskartoitukseen sähköisellä lomakkeella tai varavaihtoehtona suoraan helena.prepula@gmail.com

Sosiaalipedagogisen koiratoiminnan perusteet (10op) -verkkokoulutus syksyllä 2022

Syyskuussa alkavan sosiaalipedagogisen koiratoiminnan perusteet (10 op) -koulutuksen myötä tutustut sosiaalipedagogisen koiratoiminnan taustateorioihin sekä pääset kurkistamaan eläinavusteiseen työhön käytännön esimerkkien kautta. Tämä koulutus kannustaa itsetutkiskeluun ja tarjoaa sille ajan ja paikan – parhaassa tapauksessa voit ammentaa käytännöllisiä ituja sekä omaan ammatilliseen kasvuusi että henkilökohtaiseen elämääsi. 

Osallistujalla ei tarvitse olla omaa koiraa tai koirakokemusta, kiinnostus aiheeseen riittää. Halutessasi voit myöhemmin päivittää koulutuksen laajemmaksi SPKT-ohjaajatason täydennyskoulutukseksi (25op) tekemällä toiminnalliset lisäopinnot (15op) ohjausharjoitteluprosessin merkeissä soveltuvaksi testatun koiran kanssa.

Koulutusillat (8kpl 90min /krt) toteutetaan reaaliaikaisina kohtaamisina verkossa Zoomilla, joista ensimmäiseen (to 1.9.22) sekä viimeiseen (to 8.12.22), on mahdollista osallistua myös paikan päällä Jyväskylässä. Itsenäisen työskentelyn osuus pitää sisällään ennakko- ja välitehtäviä, kirjallisuuteen tutustumista, videoiden katselua ja havainnointiharjoituksia. 

Sisältö:

Koulutus koostuu neljästä osa-alueesta, joiden teemat ovat seuraavat:

1. Orientoituminen kasvun tielle kohti sosiaalipedagogista koiratoimintaa: itsetuntemus, ihmiskäsitys, eettiset periaatteet ja ammatillisuus

2. Koira työparina: Koiran valinta ja yhteistyö hyvinvointinäkökulmasta, toiminnan tavoitteet ja turvallisuus, sosioemotionaaliset taidot

3. Ryhmästä yhteisöksi. Kokeilukulttuuri ja kokemuksellinen oppiminen koiratoiminnassa. Sosiaalinen luovuus, ilo ja innostaminen

4. Sosiaalipedagogisen koiratoiminnan laatu. Tutkiva, kehittyvä ja sisäisesti ohjautuva ohjaaja. Verkostot ja sidosryhmät toiminnassa.

Hinta: 950€ (sis.alv 24%)
(mahdollisuus erämaksuun)

Varausmaksu 95€

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: johanna.masalin@gmail.com ja helena.prepula@gmail.com

 

Sosped Koira koulutus 25op Helsinki 2022

Sosiaalipedagoginen koiratoiminta -koulutus 25op Helsinki 2022

Vuoden 2022 Sosped Koira -koulutuksen haku on käynnissä. Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteys Helenaan (helena.prepula@sosped.fi ja/ tai täytä sähköinen ilmoittautumislomake soveen. Linkki alla.

Lähijaksoviikonloppujen ajankohdat ovat maaliskuu, huhtikuu, toukokuu (1pv), syyskuu ja marraskuu 2022.

Opiskelijalta emme edellytä kasvatus- tai kuntoutusalojen perustutkintoa tai työkokemusta. Koulutukseen voivat osallistua kaikenikäiset koirat.

Tietoja koulutuksen sisällöstä löydät sospedkoira -etusivulla.

Helsingin koulutuksen hinta on 2190 € (+alv 24%). Koulutus voidaan maksaa useammassa erässä.

Lisätietoja helena.prepula@sosped.fi

Ilmoittautumiset soveltuvuuskartoitukseen sähköisellä lomakkeella tai varavaihtoehtona suoraan helena.prepula@sosped.fi

 

Koira-avusteisen työn yleisenä tavoitteena on tuoda iloa ja toimia kokoavana, ryhmähenkeä kohottavana voimana.

Liity uutiskirjeeseemme

Sosped Koirakoiden kuulumisia voit seurata julkisessa FB-ryhmässä Sosped Koira >>